S-a aflat vinovatul pentru masacrul de la Cluj: Familia venea din Italia. Părinții și fetița de 6 ani morți pe loc

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
accident grav cluj
accident grav cluj

O familie din Republica Moldova, care se întorcea acasă, din Italia, şi urma să traverseze România, a fost implicată într-un tragic accident, aseară în judeţul Cluj. La un moment dat, maşina a virat într-un camion. Părinţii şi unul dintre copii, în vârstă de 6 ani, au murit pe loc. Băieţelul mai mare, de zece ani, şi a fost dus la spital. E posibil ca şoferul să fi adormit la volan, cred poliţiştii.

Accidentul devastator s-a petrecut la ieşirea din oraşul Huedin, spre Oradea. Autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a izbit cu putere de tir. Familia, care lucrează în Italia, se întorcea acasă în Republica Moldova. Peste două zile urmă ca mama copiilor să îşi serbeze ziua de naştere. 

Salvatorii i-au găsit pe cei doi adulţi încarceraţi în autoturism. În afara maşinii erau doi copii. O fetiţă era inconştientă. Singurul supravieţuitor din maşină, un băiat de 10 ani, care a fost transportat la spital. Şoferul camionului spune că a frânat, însă nu a putut evita dezastrul. Camionul a împins maşina zeci de metri. În cele din urmă autoturismul s-a răsturnat.

Familie care se întorcea din Italia, accident mortal cu un TIR, în România. Fetiță de 6 ani și părinții ei, morți. Frățiorul ei, la spital

“Eu mergeam spre Oradea, încărcat cu sârmă. S-a băgat pe contrasens. Eu, când am văzut că s-a băgat, am blițat, am claxonat. Nu a reacţionat absolut nimic”, spune șoferul camionului. În urma impactului, şi cabina TIR-ului a fost distrusă, iar o parte din încărcătură s-a împrăştiat pe drum. Mai multe echipaje de pompieri, ambulanţe şi poliţişti au ajuns la faţa locului. În intervenție a fost mobilizat și un elicopter SMURD, transmite Stirileprotv.ro.

Trei persoane au murit, după o coliziune între un autoturism și un camion care venea din sens opus, în județul Cluj

Băieţelul de zece ani va rămâne internat în spital, iar medicii spun că este în afara pericolului. Cauza accidentului nu a fost deocamdată stabilită. Este luată în calcul şi ipoteza potrivit căreia tatăl, aflat la volan, ar fi aţipit preţ de câteva secunde, din cauza oboselii. Ancheta va stabili ulterior cum s-a produs tragedia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel