O fetiţă de 6 ani şi doi adulţi au murit iar un alt copil de 10 ani, transportat la spital, după un accident teribil, la Cluj

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O fetiţă de şase ani şi doi adulţi au murit, miercuri, în accidentul petrecut pe DN1/E60, iar un băiat de 10 ani a fost rănit şi transportat la spital.

Trei persoane - o fetiţă de şase ani şi doi adulţi - au murit, miercuri, într-un accident rutier produs între localităţile Morlaca şi Hodiş, la Cluj. Un băiat de 10 ani este grav rănit.

"Accident rutier pe DN1/E60, intersecţie cu DC 126, între localităţile Morlaca - Hodiş. Din datele primite de la faţa locului, în evenimentul rutier a fost implicat un ansamblu de vehicule şi un autoturism. Autoturismul care se deplasa în direcţia Cluj-Napoca ar fi intrat în coliziune cu un camion care circula pe sensul opus. În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane", informează IPJ Cluj.

Pasagerii autoturismului erau cetățeni din Republica Moldova.

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene informează despre producerea miercuri după-amiază a unui accident rutier în apropierea orașului Huedin, județul Cluj, cu implicarea unui automobil și a unui camion, soldat cu decesul a trei cetățeni ai Republicii Moldova – 2 adulți și un minor, un bărbat în vârstă de 28 de ani, o femeie în vârstă de 29 de ani și un copil în vârstă de 6 ani. A patra persoană, cetățean moldovean, din automobilul implicat în accident, în vârstă de 10 ani, a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca. Băiatul este conștient, fiindu-i oferite îngrijiri medicale. Ambasada Republicii Moldova la București se află în contact cu autoritățile române pentru obținerea informațiilor privind circumstanțele producerii accidentului, precum și contactarea familiilor îndoliate”, menționează reprezentanții MAEIE.

"O autospecială, două echipaje SMURD, un echipaj SAJ şi un elicopter SMURD au fost alertate ca urmare a unui grav accident rutier produs pe DN1/E60 între localităţile Huedin şi Brăişor. Pompierii au găsit la faţa locului două persoane adulte încarcerate, care prezentau traumatisme incompatibile cu viaţa. În afara autoturismului erau doi copii, dintre care o fetiţă de 6 ani prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa, fără posibilitatea de aplicare a manevrelor de resuscitare. Un băiat de 10 ani, stabil hemodinamic, a fost consultat la faţa locului şi a fost transportat la spital de către un echipaj SAJ", informează ISU Cluj, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, traficul în zonă era blocat în jurul orei 18,50.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel