S-a aflat cine este criminalul Ancăi Panfile: un italian de 78 de ani, care îi făcuse cadou 5000 euro 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Poliția italiană a identificat cu o mare probabilitate cine este ucigașul Anicăi Panfile, femeia de 31 de ani găsită moartă într-un râu. 

Franco Battaggia, de 78 de ani, este cercetat în ipoteza uciderii voluntare și a ascunderea cadavrului Anicăi Panfile , femeia cu domiciliul în Treviso care a fist găsită în râul Piave din Spresiano după trei zile.

Ucigașul s-a folosit de dreptul de a nu răspunde. procurorului că a dispărut de acasă. Battaggia se dovedește a fi ultima persoană care a văzut-o pe femeia care lucrase anterior pentru el până în toamna lui 2022.

Rapoartele de expertiză

În ultimele zile, carabinierii din Parma au investigat locuința și mașina bărbatului, iar anchetatorii așteaptă în continuare rezultatele rapoartelor, inclusiv cele ale înregistrărilor telefonice și ale autopsiei. Certitudinea rămâne că decesul femeii, mamă a trei copii, nu a fost sinucidere așa cum s-a crezut inițial, ci a fost provocat de cineva folosind fie arme de foc, fie un cuțit.  

Primele afirmații

După descoperirea cadavrului femeii de treizeci și unu de ani pe râul Piave pe 21 mai, Battaggia le furnizase carabinieri informații sumare. Raportase că a mers să o ia pe 18 mai la Santa Bona, că a stat de vorbă cu ea o oră și că i-a dat o adeverință de venit în calitate de fost angajator. El a mai adăugat că i-a făcut cadou suma de 5.000 de euro cash și că a văzut-o îngrijorată. După ce a părăsit casa lui Battaggia, femeia - din nou potrivit suspectului - ar fi trebuit să se vadă o altă persoană. Dar în fața procurorului Battaggia nu a vrut să continue povestea.

Italianul mai are o crimă la activ

Fost exponent al mafiei Brenta, Battaggia a mai fost condamnat pentru o crimă. În anii '80, în timpul anchetei, acesta devenise protagonistul mai multor evadări care au avut loc Elveția și Ecuador, cel mai probabil finanțate de mafie și realizate cu oameni din interiorul închisorilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel