Russell Crowe a vizitat Colosseum la 22 de ani de la filmul Gladiatorul

Editor Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Russell Crowe a vizitat Colosseum la 22 de ani de la filmul Gladiatorul
Russell Crowe a vizitat Colosseum la 22 de ani de la filmul Gladiatorul

Recunoscut pentru rolul magistral făcut în Gladiatorul, Russell Crowe s-a întors în Colosseum. De această dată a făcut-o în vacanță alături de copiii săi, la 22 de ani distanță de la spectaculosul film care i-a impulsionat și mai mult cariera.

Actorul a publicat astfel pe Twitter o imagine alături de copiii săi, care a avut un comentariu spumos: „Îmi duc copiii să vadă vechiul meu birou”. Totuși, spusele lui Crowe sunt mai degrabă o glumă, din moment ce acțiunea din filmul Gladiatorul s-a întâmplat într-un Colosseum reprodus de echipa de producție.

Ce este însă cert e că Gladiatorul i-a marcat cariera lui Crowe. El a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din Gladiatorul, film regizat de Ridley Scott, care i-a mai avut în distribuție pe Joaquin Pheonix, Connie Nelson și Oliver Reed.

Succesul acestui film este unul major. Spre exemplu, încasările au trecut de 460 de milioane de dolari, la un buget de 103 milioane. A fost al doilea film ca încasări din anul 2000 și a câștigat în total cinci premii Oscar, patru premii BAFTA și patru Globuri de Aur.

foto-1

Ulterior, postul britanic Channel 4 l-a clasat pe locul 6 în topul celor mai bune filme create vreodată. Este inclus adesea pe liste de acest gen și este difuzat de posturi TV din întreaga lume în continuare. O altă dovadă că filmul s-a bucurat de un succes răsunător este decizia dezvoltatorilor de jocuri de cazino online de a produce un titlu inspirat din acest film. Se numește Gladiator Jackpot și a fost creat de compania Playtech în 2012. Printre simbolurile acestui joc se regăsesc Proximo, Juba, Gracchus, Lucilla și Commodus, iar scenele din film nu lipsesc, așa că este și în prezent unul din cele mai populare titluri din categoria sa.

Russell Crowe vrea să joace și în continuarea Gladiatorul

 

În 2021, regizorul Ridley Scott a anunțat că lucrează deja la o continuare a filmului Gladiatorul. Scenariul a fost însă dificil de realizat, având în vedere modul în care s-a terminat primul film. Totuși, despre o continuare a Gladiatorul s-a discutat intens în ultimele doua decenii, iar o producție nouă nu este o surpriză.

 

Iar Russell Crowe și-a arătat deja disponibilitatea să joace într-o nouă producție chiar dacă și lui i se pare complicat.

"Știu că sunt precum cei care strică petrecerile când vă spun asta, însă vreau să vă amintesc că în primul film am murit. Așa că nu prea știu cum aș putea, însă, dacă am putea face ceva cu asta, m-aș bag. Eu cred că am putea. Am avut aceste discuții încă din ultima zi de filmare și de atunci au tot fost diverse idei. Oricum, să ai un film care, la 20 de ani distanță, este mereu în prime-time la TV este ceva. Este incredibil și cu siguranță nu ne așteptam la acest succes. De altfel, când îl făceam era un haos", a spus Russell Crowe.

Totuși, șansele ca Russell Crowe să apară în Gladiatorul 2 sunt destul de mici, din moment ce a murit în prima producție. Totuși, presa de specialitate scrie că Russell Crowe ar putea primi un rol de producător. El înțelege exact conceptul Gladiatorul și prezența sa ar suscita un interes destul de mare chiar și din această postură.

Pe de altă parte, jurnaliștii străini au obținut deja informații despre actorii care ar putea apărea în Gladiatorul 2 și se pare că Spencer Treat Clark a fost convins să revină în rolul lui Lucius. Cât privește scenariul, acesta se va axa cel mai probabil pe fiul Lucillei. În ultimele două decenii, de la rolul din Gladiatorul, Clark a mai jucat în Agents of S.H.I.E.L.D. și va apărea și într-o adaptare a lui Salem's Lot.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel