Rusia. O tânără și-a UCIS bebelușul cu BESTIALITATE. L-a înjunghiat de 21 de ori. DETALII ȘOCANTE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O mamă din Rusia este acuzată că și-ar fi înjunghiat bebelușul de 1 an de 21 de ori cu patru cuțite diferite într-un atac frenetic.

Potrivit rapoartelor locale, Maria Sinitskaya, în vârstă de 21 de ani, l-ar fi ucis pe fiul ei Kirill din cauza tensiunilor cu soțul ei, Dmitry Sinitsky, 26 de ani, informează mirror.co.uk.

Conform aceleiași surse, tânăra l-a sunat la serviciu și i-ar fi spus că a ucis copilul la domiciliul lor din satul Larino, în sud-estul Rusiei.

Sinitskaya, care a fost arestată și așteaptă evaluarea psihiatrică, este acuzată că ar fi atacat copilul după ce a început să plângă și nu a reușit să-l calmeze.

Rapoartele susțin că l-ar fi înjunghiat pe copil de 21 de ori cu patru cuțite diferite: de patru ori în gât și de 17 ori în stomac.

Citește și SCENE ȘOCANTE. Botez de COȘMAR pentru o fetiță de doi ani. „Satana este în ea" (VIDEO)

Atunci mama ar fi aruncat corpul copilului pe perete, lăsând o pată de sânge pe tapet. Rapoartele spun că ea l-ar fi sunat pe soțul ei care lucra și i-a spus că l-ar fi ucis pe fiul lor. Soțul ei a sunat imediat la poliție.

 (w670)

Când poliția a sosit, au găsit cadavrul mutilat al bebelușului așezat pe podea alături de câteva organe interne. Mama, acoperită cu sânge, stătea lângă trupul său mort.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Vladimir Șișhkov, a declarat: „Mama a fost arestată, iar ancheta este în curs de desfășurare și va fi luată în curând pentru o examinare psihiatrică".

Potrivit unei investigații preliminare, actul brutal al mamei ar fi putut fi determinat de depresia postpartum.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel