Românul Sebastian Stan, ovaționat în picioare la Cannes pentru rolul lui Donald Trump în "The Apprentice"

Alexandra Curtache |
Data publicării:
 Foto: Captura Youtube
Foto: Captura Youtube

Sebastian Stan, unul dintre cei mai cunoscuți actori români de la Hollywood, a fost ovaționat timp de opt minute la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, după proiecția filmului "The Apprentice". În acest film, Stan interpretează rolul controversat al lui Donald Trump, prezentând ascensiunea acestuia în domeniul imobiliar înainte de intrarea sa în politică.

Pelicula, regizată de Ali Abbasi, oferă o imagine detaliată și adesea provocatoare asupra vieții și carierei lui Trump, incluzând momente din viața personală și afacerile sale. Una dintre scenele cele mai discutate și controversate este cea care ilustrează violul Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte american. De asemenea, filmul include secvențe în care personajul interpretat de Stan consumă amfetamine și încheie acorduri cu personaje din lumea interlopă.

Criticii și publicul de la Cannes au apreciat atât interpretarea intensă a lui Sebastian Stan, cât și abordarea îndrăzneață a regizorului Ali Abbasi. În ciuda aplauzelor și a aprecierilor pozitive din partea publicului, echipa de campanie a lui Donald Trump a criticat aspru filmul.

 

„Avem multe de învățat din acest film",

 

Într-o conferință de presă susținută după proiecție, Sebastian Stan a vorbit despre importanța asumării unor proiecte riscante și a discutării subiectelor incomode.

"Trebuie să ne asumăm lucruri care sunt riscante și despre care poate că nu este confortabil să vorbim. Dar, știți, cred că este important să o facem, pentru că, așa cum a spus Ali, se află în fața noastră în fiecare zi. Și cred că trebuie să avem o perspectivă, sau cel puțin să ne confruntăm unii cu alții, sperăm că într-un mod pașnic, cu privire la ceea ce se întâmplă și la ceea ce vedem. Avem multe de învățat din acest film", a declarat actorul.

Regizorul Ali Abbasi a comentat și el despre posibila acțiune în justiție anunțată de echipa lui Trump.

"Toată lumea vorbește despre faptul că a dat în judecată o mulțime de oameni. Totuși, nu vorbesc despre rata lui de succes, înțelegeți? Nu cred neapărat că acesta este un film care nu i-ar plăcea. Nu cred neapărat nici că i-ar plăcea. Cred că ar fi surprins, iar eu, așa cum am mai spus, aș fi fericit să mă duc și să mă întâlnesc cu el oriunde dorește și să vorbim despre contextul filmului, să facem o proiecție și să avem o discuție după aceea. Asta dacă este interesant pentru cineva", a declarat regizorul.

"The Apprentice" este în competiție pentru prestigiosul Palme d'Or, iar succesul său la Cannes sugerează că va continua să stârnească discuții aprinse și controverse, pe măsură ce va fi lansat în cinematografele din întreaga lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel