Românul cu Ferrari, care a lovit intenționat un polițist, era căutat de autoritățile din Austria

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Șoferul unui Ferrari a lovit intenționat un polițist care îl trăgea pe dreapta
Șoferul unui Ferrari a lovit intenționat un polițist care îl trăgea pe dreapta

Șoferul din Bocșacare a acroșat, seara trecută, un polițist, în timp ce acesta a încercat să îl legitimeze a fost reținut pentru 24 de ore. În plus, oamenii legii au descoperit că pe numele lui fusese emis un mandat de arestare, de către autoritățile din Austria.

Bărbatul, de 42 de ani, spune că nu știa nimic despre acest mandat de arestare, emis de către autoritățile din Austria.  Șoferul care s-a aflat, ieri, la volanul bolidului de lux, oprit cu focuri de armă în Bocșa, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Agentul de 28 de ani acroșat ieri cu mașina la Bocșa, acesta a suferit răni ușoare.

Șoferul unui Ferrari a lovit intenționat un polițist care îl trăgea pe dreapta. Bărbatul se grăbea la o nuntă

Șoferul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, prin sistem videoconferință, pentru dispunerea arestării provizorii în vederea extrădării, având în vedere că pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare, de către autoritățile austriece, pentru săvârșirea de infracțiuni contra patrimoniului. Ulterior, va fi prezentat Curții de Apel Timișoara, iar apoi – extrădat, asta dacă instanța va admite acest mandat, scrie expressdebanat.ro. 

„Rămân surprins că autoritățile din România au constatat că există un mandat internațional de arestare preventivă emis de autoritățile austriece doar în momentul în care acesta ar mai fi săvârșit o infracțiune pe teritoriul României. Am discutat aseară cu clientul meu, el nu știa nimic de un astfel de mandat. A rămas foarte surprins de acest aspect. Să nu uităm că procedurile cu un mandat internațional sunt greoaie, sunt multe acte de făcut, iar eu voi fi curios cum va putea Parchetul să facă aceste acte în doar câteva ore”, a declarat avocatul șoferului, Cosmin Bolosin, pentru Express de Banat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel