Românul care și-a bătut cu sălbăticie copilul a făcut închisoare după ce și-a violat fiica, de față cu frații ei

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Copil bătut de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită (Sursa: captură Youtube)
Copil bătut de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită (Sursa: captură Youtube)

În plină anchetă a cazului de la Hunedoara, unde un bărbat a băgat în spital un copil și și-a agresat fiul vitreg, noi imagini apărute în spațiul public stârnesc revoltă.

Citeşte ultimele noutăţi despre acest caz: Tatăl violent din Suceava, eliberat din închisoare sub control judiciar. Familia a fost dusă la un centru social

Un alt tată este filmat în timp ce își bate băiatul de 8 ani, cu violenţă extremă şi intolerabilă, de față cu mama și frații micuțului. Cazul a ieșit la iveală doar pentru că asistentul social din localitate, aflată în județul Suceava, a insistat ca poliția să intervină. Agresorul, care a făcut și închisoare pentru viol, a fost reținut marți seară.

Scenele revoltătoare s-au petrecut într-o familie cu patru copii din judeţul Suceava. Tatăl furios îl izbește pe unul dintre ei de podea. Apoi, fără pic de grimasă, deși cel mic urla de durere, individul îl lovește repetat cu o bucată de lemn.

De față sunt atât mama, cât şi cei trei fraţi mai mari, care n-au curaj să intervină. De altfel, după incident, niciunul nu a suflat o vorbă, de frica bărbatului.

 

 

Cei patru copii au fost luaţi din familie

 

Adevărul a ieşit, totuşi, la lumină după ce asistentul social din comună a început o anchetă și a implicat poliția. Omul aflase că mezinul este agresat în mod repetat. Părinții au susținut, inițial, că nimic grav nu se întâmplă în casă.

„Poliţiştii, împreună cu asistentul social din localitate, au primit date şi informaţii cu privire la faptul că mai mulţi minori, patru copii, sunt agresaţi fizic de tatăl acestora. Din verificări s-a constatat că cel puţin unul dintre minori a fost agresat fizic în cursul lunii ianuarie, cu toate că mama acestuia nu a depus ulterior nicio plângere”, a declarat Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ SUceava, potrivit Știrile PRO TV.

Cei patru copii au fost luaţi din familie, cu tot cu mamă, și duși într-un centru pentru protecția minorilor.

 

Bărbatul a violat-o pe una dintre fiicele actualei sale partenere

 

Investigația a scos la iveală un alt abuz comis de tatăl agresiv. În urmă cu ceva mai mult de şapte ani, bărbatul a violat-o pe una dintre fiicele actualei sale partenere - femeia are și patru fete dintr-o relație anterioară.

A făcut șase ani de pușcărie, dar a fost primit înapoi acasă... ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Acum, atât bunica băieţelului bătut crunt, cât şi primarul localităţii spun că individul şi-ar fi agresat fiul pentru că nu era mulţumit de felul în care copilul participa la orele online. La audieri, suspectul nu a vrut să le declare nimic anchetatorilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel