Copil BĂTUT de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită. Un nou caz de VIOLENȚĂ șochează România - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Copil bătut de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită (Sursa: captură Youtube)
Copil bătut de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită (Sursa: captură Youtube)

Un copil de 7 ani a fost bătut de tată, chiar sub ochii mamei care fumează liniștită. Polițiștii s-au sesizat după ce imaginile au ajuns pe rețelele de socializare.

O nouă scenă de violență a cărui victimă este un copil face înconjurul țării. În imaginile publicate pe Internet, se poate observa cum un copil este bătut crunt chiar de tatăl său, sub ochii mamei, care stă și fumează.

Imaginile de groază sunt din luna ianuarie, dar nimeni nu a sesizat atunci autoritățile, mama refuzând să depună plângere. După ce s-a aflat despre situația din familie, s-a format o echipă mixtă, formată din angajații Direcției pentru Protecția Copilului Suceava și polițiști, care a mers acasă la familie și a dus copiii și mama la un centru de ocrotire din Gura Humorului. Mama se pare că inițial nu a dorit să plece de acasă. 

Copil bătut de tată, sub ochii mamei sale. Polițiștii l-au reținut pe agresor 

 

Se pare că totul s-a întâmplat în comuna suceveană Frumosu, acolo unde tatăl a lovit extrem de violent copilul de 7 ani, cu un lemn gros. În tot acest timp, mama ar fi asistat impasibilă. S-a aflat despre caz abia după ce imaginile de groază au început să circule pe Facebook, moment în care poliția s-a sesizat. Mama ar refuza să colaboreze cu poliția în acest caz, afirmând că nu-și amintește episodul. Ea nu a dorit să facă plângere pe numele soțului său. Copilul de 7 ani mai are trei frați minori. 

Polițiștii au decis ca bărbatul să fie reținut pentru 24 de ore, iar mâine se va lua decizia cu privire la arestarea acestuia pentru 30 de zile.  Se pare că în trecut el a fost închis, vreme de șase ani, după ce și-ar fi abuzat fiicele vitrege, transmite Antena 3, citată de DCNews.

VIDEO (publicat pe comtul de Youtube al ziarului local portalsm.ro) 

 

Acesta al doilea caz de violentă îndreptată împotriva unui minori, după cazul de la Hunedoara în care un bărbat a trântit un copil într-un parc de joacă și i-a provocat un trautism cranio-cerebral. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel