VIDEO - Scenă VIOLENTĂ într-un parc din Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani și nimeni nu intervine

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Scene violentă la Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani (Foto: captura Youtube)
Scene violentă la Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani (Foto: captura Youtube)

Un adolescent a ajuns la spital după ce a fost agresat de tatăl copilului cu care s-a luat la bătaie. Ulterior, adultul și-a lovit și propriul copil. Incidentul s-a produs într-un parc din orașul Hunedoara. Copilul și tatăl său au fost audiați de polițiști, iar bărbatul a fost retinut.

Incidentul din parcul hunedorean a fost anunțat la 112. Polițiștii au stabilit că în timp ce se aflau lângă un leagăn doi copii de 7 și de 13 ani s-au certat, iar tatăl celui mai mic l-a trântit la pământ pe adolescent.

Victima a fost transportată de un echipaj al ambulanței la spital pentru îngrijiri medicale.Ulterior, bărbatul l-a lovit și pe fiul său.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe si violență în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției. După audieri, bărbatul a fost retinut pentru 24 de ore.

VIDEO

 

 

Bărbatul a fost arestat

 

"Urmare a imaginilor apărute azi pe o rețea de socializare, în care se observă cum un bărbat a izbit de pământ un minor, acesta rămânând inconștient la sol, polițiștii hunedoreni au identificat bărbatul în cauză și l-au #reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193, alin. 1 din Cod Penal și violență în familie, faptă prevăzută de art 199 din Cod Penal raportat la art. 193 din Cod Penal, ambele cu aplicarea art. 38 din Cod Penal întrucât, din cercetări, a reieșit că și-a bătut și propriul copil.

Mâine, polițiștii îl vor prezenta pe cel în cauză judecătorului de drepturi și libertăți cu propunerea de #arestare_preventivă. Mulțumim tuturor cetățenilor care au sesizat comiterea faptei. Nu putem tolera violența sub nicio formă!

Later edit: copilul de 13 ani este în stare bună și nu a suferit leziuni grave, însă va rămâne în această noapte internat în spital pentru investigații medicale suplimentare", este mesajul postat pe pagina de Facebook "Polițiștii au umor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel