Românul care și-a ucis iubita, o tânără asistentă, a fost prins. Detalii teribile despre crimă: Avea 10-12 lovituri de cuțit

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Tânărul care și-a ucis iubita, în Cluj, a fost prins la Suceava. Detalii teribile despre crimă ies la iveală, după ce anchetatorii au reușit să reconstituie filmul nenorocirii.

O tânără asistentă a fost ucisă de iubitul gelos, la Cluj, duminică spre luni noaptea. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori pe aleea din fața blocului în care locuia, apoi a dispărut. Polițiștii l-au căutat aproape 12 ore și au dat de el la Suceava.

Și victima și ucigașul era originari din Suceava, iar tânărul de 28 de ani a urmărit-o duminică noaptea când aceasta a revenit la Cluj, unde lucra, din vizita făcută părinților ei în week-end. A mers la blocul unde aceasta locuia, a fost surprins de camerele de supraveghere și de un vecin, care i-a deschis ușa blocului.

Citește și Tânără asistentă româncă, înjughiată mortal de iubitul ei. Suspectul, căutat de poliție

Tânăra a venit de la autogara unde o lăsase autocarul de Suceava cu un taxi, care a lăsat-o în stradă. Avea de parcurs câțiva metri pe aleea din fața scării. Acolo a atacat-o iubitul ei. A înjunghiat-o și a fugit.

 

Avea 10-12 împunsături de cuțit

 

Apelul la 112 a fost făcut de un vecin, care a auzit două strigăte. A găsit-o pe tânără căzută, avea 10-12 împunsături de cuțit. După ce criminalul a fugit, ea a ma făcut câțiva pași și a căzut. A fost găsită de salvatori fără suflare.

Criminalul a fost prins luni, în jurul orei 14:00, la locuința părinților lui din Udești, Suceava, anunță Observator. Reușise să se ducă acasă, după crimă. A fost reținut de polițiștii suceveni și predat colegilor de la Cluj, care-l vor aduce în oraș pentru anchetă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel