Românul care a dat de pământ cu nepotul său, în parc, judecat pentru tentativă de omor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Alexandru Cobzaru, bărbatul care a trântit un copil la Hunedoara
Alexandru Cobzaru, bărbatul care a trântit un copil la Hunedoara

Alexandru C., românul de 29 de ani din Hunedoara, filmat în timp ce și-a trântit în cap nepotul, într-un loc de joacă a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, sub acuzația de tentativă de omor. 

„Inculpatul CA, la data de 07.02.2021, in jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârsta de 13 ani și un alt minor în vârsta de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât și persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălțime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractura de os occipital cu dehiscență de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea și linistea publică”, au transmis procurorii.

Vineri, 5 martie, Tribunalul Hunedoare i-a respins lui Cobzaru cererea de revocare a măsurii arestării preventive sau de înlocuire a acesteia cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, informează portalul instanțelor, citează Ziare.com.D ecizia poate fi contestată în 48 de ore.j

Unchiul-agresor, judecat pentru tentativă de omor 

 

În primă fază, Cobzaru, care se află în arest preventiv, a fost pus sub învinuire pentru lovire şi alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea liniştii publice şi anchetat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Dosarul a fost trimis Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, după ce a fost schimbată încadrarea juridică, din lovire şi alte violenţe în tentativă de omor. Alexandru Cobzaru a fost reţinut pe 7 februarie, după ce a dat de pământ cu un băiat de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. Ulterior, s-a aflat că acesta este nepotul lui.

În urma agresiunii, băiatul a suferit o fractură la cap, în zona occipitală, cu pierdere de conștiență și amnezie retrogradă, au arătat rezultatele investigațiilor efectuate de medicii deveni.

[citeste si ] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel