Românul care a dat de pământ cu doi copii, într-un parc din Hunedoara, propus pentru arestare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Scene violentă la Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani (Foto: captura Youtube)
Scene violentă la Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani (Foto: captura Youtube)

Bărbatul de 29 de ani care a agresat doi copii, dând de pământ cu ei, într-un parc din Hunedoara a fost reținut duminică 7 februarie 2021, urmând că luni, 8 februarie 2021, să fie propus pentru arestare preventivă.

Un incident grav a avut loc duminică 7 februarie 2021, într-un parc din Hunedoara. Un bărbat de 29 de ani a fost filmat cum îl agresează pe un copil de 13 ani, ridicându-l în sus și dând cu el de pământ. Ulterior, bărbatul se îndreaptă spre un alt copil, chiar fiul sau, pe care, de asemenea, l-a ridicat în sus și a dat cu el de pământ.

În urmă incidentului, agresorul a fost reținut, fiind acuzat de loviri și alte violente, tulburarea ordinii și liniștii publice și violență în familie. "Duminică, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe rază municipiului Hunedoara. Imediat la față locului s-a deplasat o echipa de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ", a transmis Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Citeste si. VIDEO - Scenă VIOLENTĂ într-un parc din Hunedoara: Un bărbat trântește la pământ un copil de 13 ani și nimeni nu intervine

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale. În urmă cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul sau s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.  În cazul copilului în vârstă de 13 ani, agresat duminică în parcul din municipiul Hunedoara, medicii au descoperit că are o fisură craniană și au luat decizia să îl transfere la o unitate medicală din Timișoara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel