Românii trebuie să amâne vacanțele în Israel

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Românii trebuie să amâne vacanțele în Israel
Românii trebuie să amâne vacanțele în Israel

Israel întârzie redeschiderea granițelor către turiștii vaccinați până în august, din cauza înmulțirii cazurilor COVID cu varianta Delta.

Guvernul a votat miercuri să amâne redeschiderea planificată a granițelor pentru turiștii vaccinați, pe fondul îngrijorărilor legate de contagiunea COVID din străinătate. 

De asemenea, a aprobat formarea reînnoită a așa-numitului cabinet de coronavirus pentru a supraveghea măsurile de combatere a creșterii cazurilor de COVID.

Mișcările au venit în timp ce Israelul observă un salt în cazurile zilnice de coronavirus, pe care oficialii din domeniul sănătății le-au atribuit în mare măsură variantei Delta, mai infecțioase, aduse din străinătate, de către călătorii infectați.

 

Guvernul a decis să întârzie planurile de a permite turiștilor vaccinați să intre în țară de la 1 iulie

 

Ca parte a eforturilor de reducere a infectărilor, guvernul a decis să întârzie planurile de a permite turiștilor vaccinați să intre în țară de la 1 iulie. 

Aceștia vor trebui să aștepte până în august, s-a arătat într-o declarație a biroului primului ministru Naftali Bennett.

Biroul primului ministru a declarat că toți israelienii vor trebui acum să semneze o declarație înainte de a zbura în străinătate, potrivit Antena 3. Miniștrii au convenit, de asemenea, că mandatul de mască interioară (care a fost ridicat săptămâna trecută) va fi restabilit dacă Israelul înregistrează, în medie, 100 de cazuri COVID-19 pe zi, timp de o săptămână, se mai arată în comunicat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel