EXCLUSIV  Românii din străinătate, disperați: „Vin şi alegerile, să aştepte voturile din Diaspora cum am aşteptat şi noi avioanele!“

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Zborurile spre Spania, Italia, Belgia, Olanda, Franța, Marea Britanie, Turcia au fost suspendate. Restricțiile de zbor au fost prelungite până pe 17 iulie, adică pe toată perioada stării de alertă.

 

După ce s-a anunţat că restricțiile de zbor au fost prelungite până pe 17 iulie, adică pe toată perioada stării de alertă, comentariile pe pagina de Facebook Stiridisapora.ro nu au întârziat să apară.

„Bine că nu plec în România anul acesta...“, a scris Aurel M.

„Sper ca parlamentul o sa voteze contra acestor nemernici“, a punctat Gabriela M.

„Nu vă e ruşine să vă bateţi joc de oameni“, a comentat Ildis F.

„Voi cei de la guvern, parlament aveţi permis de liberă circulaţie în UE, iar fraieri stau în izolare sau carantină“,  comentează Mihail C.

„În Germania erau și ieri peste 350 infectați la zi, în Italia 210, iar în Noua Zeelandă zero. Curios este faptul că din Germania se poate merge în România fără să stai în izolare,chiar dacă numărul infectărilor este mai mare!“, a precizat Mihai Nicolae B.

„Nu citiţi doar titlu că e înşelător. Dacă deschide-ţi articolul aflaţi că sunt suspendate pe toată perioada stării de alertă. Mai scrie că totul depinde de numărul de infectaţi din ţările de pe lista roşie. Când scad sub 5 procente la 1 milion de locuitori devin ţări cu verde şi asta se calculează în fiecare zi de luni până în ora 14.00, nimeni nu ştie o dată concretă“, subliniază Anca.

„Vrea cu orice preţ să distrugă România, ce a mai rămas din ea“, spune Fabiola L.

 

Citeşte şi: Oficial: Zborurile spre și dinspre Spania, Italia, Belgia, Olanda, Franța, Marea Britanie, Turcia - SUSPENDATE (document)

 

„Lasă că vin şi alegerile, să aştepte voturile din Diaspora cum am aşteptat şi noi avioanele!“, a transmis Liliana L.

„Votul este secret. Am să vă răspund tot cu o întrebare.Un om flămând cere de mâncare, cineva îi dă să mănânce, iar altcineva îl lasă să moară de foame. Cum se numește flămândul care aplaudă pe cel care l-a ignorat și-l înjură pe cel care l-a hrănit?“, se întreabă Elvira Ş.

„Dacă atât ai înţeles din pandemie înseamna că eşti ciumată. Dacă ţi-e dor de casă, stai acasă“, a scris Vasile O.

„Daţi drumu la zboruri că suntem care suntem blocați în ţări și avem familie și copii acasă“, spune Mirela P.

„Doamne!!! Vreau să plec, nu mai pot! Am așteptat atât, am respectat toate regulile, carantină, mască, distanțare, tot. Vreau să plec!!“, a menţionat Carmen Gh.

„Votează PSD că doar ştii ce au făcut când au fost la putere. Poate te lasă să mergi acasă şi arunca vreunul cu benzina şi îşi dă foc sau poate te trezeşti înjunghiat pe stradă şi nu ştii de ce“, a punctat Alin D.

„Păi tu votezi în Spania ? De ce nu înţelegeţi că toate aeroporturile sunt închise şi nu e vina politicienilor români ? Să zicem mulţumesc că nu a fost in România număr mare de morţi“, a comentat Alina T.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel