ROMÂNII au PROTESTAT pe treptele Palatului de Justiție: „Magistrați, nu cedați” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românii au protestat în această seară pe scările Palatului de Justiție din București, în semn de solidaritate cu magistrații.

Protestul a fost organizat pe Facebook. Oamenii au venit cu pancarte pe care scria „Susțin protestul magistraților”, „Magistrați, nu cedați” sau „Toți pentru justiție”, au fluturat drapele și au protestat în tăcere, în semn de solidaritate cu judecătorii și procurorii care au făcut în repetate rânduri același lucru în același loc, ei neavând dreptul să strige lozinci, informează Ziare.com.

Pentru a sublinia faptul că sunt nemulțumiți, manifestanții au venit cu banderole albe la mâini. Mulți șoferi care treceau prin dreptul lor au claxonat în semn de susținere, la fel cum s-a întâmplat și atunci când protestau magistrații.

Luni, jandarmii au încercat să îi intimideze pe judecători și procurori spunându-le că există un ordin al conducerii Curții de Apel București care le interzice să protesteze pe treptele instituției. Astăzi, jandarmii au rămas în zona, dar nu le-au interzis oamenilor să se manifeste cum doresc.

Printre cei prezenți și care au dat declarații au fost actorul Mihai Călin, Oana Gheorghiu, de la „Daruiește viața” și Adrian Albu, supraviețuitor al incendiului de la Colectiv.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel