Români dați afară din Elveția: Unul pentru niște trandafiri, altul pentru câteva conserve

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Poliție Elveția (Foto ILUSTRATIV)
Poliție Elveția (Foto ILUSTRATIV)

Doi români au fost expulzați din Elveția și amendați de autorități. Unul dintre ei a fost prins vânzând trandafiri într-i piață, ilegal, iar celălalt a furat din magazine conserve cu mâncare.

Primul român  a furat o mulțime de alimente din două magazine diferite. A fost arestat, pedepsit și a trebuit să părăsească Elveția. Cel de-al doilea, un vânzător de trandafiri a fost, de asemenea, pedepsit și expulzat din Elveția, potrivit publicației Zentral Plus.

Un tânăr de 27 de ani din România a furat mai multe alimente în valoare de aproximativ 200 de franci într-un magazin din centrul orașului Zug. Imediat după aceea a intrat într-un alt magazin și a furat din nou mâncare în valoare de aproximativ 115 franci. El a fost observat de angajați și reținut până la sosirea poliției.

Incidentul s-a produs vinerea trecută (26 martie 2021), potrivit poliției din Zug. Românul de 27 de ani a fost apoi arestat și condamnat pe bărbat la o amendă de câteva sute de franci pentru furt și infracțiuni. A primit un card de ieșire de la Biroul de migrație și a trebuit să părăsească Elveția.

Vânzătorul de trandafiri nu avea permis de muncă

 

Cu o zi mai devreme, un cetățean a raportat poliției din Zug că o persoană vindea trandafiri trecătorilor din zona Postplatz. În timpul inspecției la fața locului, serviciile de urgență s-au întâlnit cu un cetățean român. Pentru că era turist român și iândea trandafiri pe proprietate publică fără permis de muncă corespunzător, a încălcat procedura de înregistrare.

Bărbatul a primit o amendă administrativă de 150 de franci și un card de ieșire de la Biroul de migrație. Și el a trebuit deja să părăsească Elveția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel