Români care ne fac CINSTE. Violoncelistul român Andrei Ioniță, într-unul dintre cele mai prestigioase topuri

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Facebook
sursa foto: Facebook

Andrei Ioniţă, violoncelistul român de numai 26 de ani care a impresionat lumea cu talentul său a ajuns în topul Premiilor Forbes România "30 sub 30". Tânărul are o carieră impresionantă la nivel internaţional, însă s-a făcut remarcat după câştigarea prestigiosului Concursul Internațional "Ceaikovski" din Rusia.

"Violoncelistul român Andrei Ioniță, în topul Premiilor Forbes România „30 sub 30”

Recent, Forbes România a organizat cea de-a noua ediție a Galei Premiilor „30 sub 30”, dedicată tinerilor sub 30 de ani care au dezvoltat proiecte purtătoare ale unor valori de excelență în diferite domenii de activitate, de la business, la sport, IT, artă etc.

În cadrul aceste Gale, a fost distins cu Premiul Forbes România „30 sub 30” și violoncelistul român Andrei Ioniță, care are deja o foarte inspirațională carieră internațională, ce s-a exprimat într-o manieră eruptivă după câștigarea, în 2015, a Concursului Internațional "Ceaikovski" din Rusia.

Prezentat de publicația Times ca fiind "unul dintre cei mai captivanți violonceliști care s-au afirmat în ultimul deceniu", Andrei Ioniță a fost desemnat "BBC New Generation Artist" pentru perioada 2016-2018. În 2019, a înregistrat și primul său CD, Oblique Strategies.

Andrei Ioniță a concertat de mai multe ori pentru publicul de prieteni ai Ambasadei României la Berlin, inclusiv cu ocazia unui eveniment dedicat distinsei violoniste Anne Sophie Mutter, fiind deopotrivă un excepțional conviv al seratelor culturale românești.

Ambasada României la Berlin îl felicită din toată inima pe mult prețuitul violoncelist Andrei Ioniță pentru acest prestigios premiu de excelență!", se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel