EXCLUSIV  Români AMENDAȚI în benzinăriile din Austria. NOI cazuri de abuz ies la iveală

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Situația revoltătoare din Austria continuă. Apar tot mai multe cazuri de români amendați după ce au trecut pragul unor benzinării.

Erich Mocanu, fondatorul organizației AEBS, care luptă pentru drepturile românilor din Austria și Germania, trage un nou semnal de alarmă cu privire la această situație.

El a identificat o altă stație de carburanți, de această dată din Salzburg, care recurge la aceste practici, vorbind despre cazurile a doi români. Mai mult, din câte se pare unul dintre ei a primit acasă o amendă, deși alimentase.

Erich Mocanu a explicat această situație pe contul său de Facebook. VIDEO:

"Și peco EMI din Gabelsbergerstr1, 5020 Salzburg dă amenzi. O persoană chiar dacă a alimentat cu combustibil s-a trezit acasă cu o scrisoare de la avocat. Altcineva, cu toate că a cumpărat câteva alimente, a primit o scrisoare în care i se cere să plătească aproape 300 de euro", a spus Erich Mocanu.

 (w670)

Curios este și modul în care lanțurile de benzinării află adresa și numele proprietarului mașinii

"Așa se fac banii în Austria! Legea se numește Besitzstörung și se găsește în § 339 des ABGB. Interesat este că nu poți afla adresa și numele celui ce încalcă, Art. § 111 StGB, § 115 StGB, § 297 StGB din codul Penal al Austriei, pentru că ei considera ca este un caz civil și miliția austriaca nu are putere de a legitima făptuitorul, DAR când este vorba de un articol 100% Civil, se poate afla cui îi aparține mașina!

E tare de tot! Respect Democrația Austriacă", a mai precizat Erich Mocanu.

(w670)

Amintim că mai mulți români au primit amenzi din partea unui celebru lanț de benzinării care este prezent și pe piața din România, pentru că au parcat în benzinărie fără să facă nici un fel de consumație.

Vezi aici mai multe despre acest subiect: Austria: Români, AMENDAȚI USTURĂTOR pentru că au parcat în benzinărie si n-au CONSUMAT NIMIC

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel