Români, blocați pe un aeroport din Belgia: „Nu ni s-a oferit nimic! Protestăm!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Români, blocați pe un aeroport din Belgia: „Nu ni s-a oferit nimic! Protestăm!”
Români, blocați pe un aeroport din Belgia: „Nu ni s-a oferit nimic! Protestăm!”

Zeci de români au rămas blocați pe un aeroport din Belgia, după ce zborul lor către Iași a fost anulat. 

„Am încercat să sunăm și am vorbit cu reprezentanții din aeroport. Ei țineau legătura cu compania aeriană. N-am primit nici mâncare, nici apă, nici cazare. Suntem de mai bine de 10 ore în aeroport. Cei care am rămas, am rămas să facem protest dimineață și să sunăm la Ambasada României. Bineînțeles, un protest pașnic. Nu ni s-a oferit absolut nimic. Sunt copii care dorm pe jos, persoane în vârstă care stau pe jos”, a spus Bogdan, unul dintre românii blocați pe aeroportul din Belgia, la Antena 3.

 

CNAB: 238 de zboruri au avut întârzieri de peste o oră pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", în ultima săptămână

 

Un număr de 238 de zboruri au înregistrat întârzieri mai mari de 60 de minute, atât la aterizări, cât şi la decolări, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti, în perioada 22 - 28 septembrie, informează Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), într-un comunicat de presă.

Dintre acestea, mai mult de jumătate (152) au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor ori a aeronavelor.

Potrivit sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aeroport: Wizz Air (147 zboruri), TAROM (27) şi Ryanair (22).

De asemenea, în acelaşi interval de referinţă, au fost anulate 21 de zboruri.

Datele CNAB arată că, în perioada 22 - 28 septembrie 2022, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti au fost operate 2.012 zboruri, dintre care 1.805 regulate. 

 

Vezi și 

 

Se anunță haos pe aeroporturile din Italia: Piloţii şi însoţitorii de bord fac grevă. Proteste și în sectoarele logistică și feroviar

 

Grevele din octombrie 2022 riscă să lase Italia în impas. Aceste acțiuni afectează în principal sectorul transporturilor, care este unul dintre sectoarele vitale pentru multe companii. Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români că sindicatele din Italia au anunţat organizarea unei greve a piloţilor şi însoţitorilor de bord din cadrul companiilor aeriene Ryanair şi Vueling pentru sâmbătă, 1 octombrie. 

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români că sindicatele din Italia au anunţat organizarea unei greve a piloţilor şi însoţitorilor de bord din cadrul companiilor aeriene Ryanair şi Vueling pentru sâmbătă, 1 octombrie. Astfel, pot exista modificări ale orarelor de zbor la aceste companii.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel