Fetițe ROMÂNCE cu vârste cuprinse în 5 și 17 ani, obligate să se PROSTITUEZE de un milionar

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Zeci de mascaţi au împânzit satul Voia din Dâmboviţa, la prima oră a dimineţii. Aici locuiesc o parte dintre suspecţi, dar şi câteva dintre fetiţele exploatate sexual.

Toate provin din familii sărmane, iar unele au prins încredere în infractori după ce au primit bani. Rudele suspecţilor spun că aceştia au făcut avere, doar din muncă cinstită, potrivit Știrile PRO TV.

Potrivit procurorilor DIICOT, suspecţii ar fi înregistrat materiale audio şi video în care copilele apăreau în ipostaze indecente.

Marfa era trimisă unui cetăţean german, milionar în euro, care plătea între 200 și 600 euro pentru fiecare minut de material audio sau video.

 

7 bărbaţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor 

 

Anchetatorii estimează că reţeaua ar fi câştigat, în 3 ani, circa 100 de mii de euro.

Neamţul ar fi cerut să le cunoască în persoană pe câteva dintre fetiţele filmate, iar trei dintre suspecţi s-au oferit să i le ducă în Germania.

Părinţii copilelor spun că au fost de acord cu deplasarea, pentru că li s-a spus că fetele vor fi evaluate şi ar putea primi burse pentru a rămâne să înveţe acolo.

În acest dosar, anchetatorii romani au colaborat cu autoritățile judiciare din Germania, care l-au reţinut pe beneficiarul neamţ al reţelei şi pe alţi patru romani, aflaţi acolo.

În România, 7 bărbaţi au fost ridicaţi în urma percheziţiilor şi au fost duşi la audieri, la Piteşti. La fel şi părinţii fetiţelor exploatate.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel