Româncă, salvată în ultima clipă dintr-o casă cuprinsă de flăcări. Doi poliţişti, eroii zilei

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politisti_au_salvat_o_femeie_din_incediu
politisti_au_salvat_o_femeie_din_incediu

Marian Pintilei, șef de post în comuna Albești, și soţia sa Simina Pintilei, agent de poliție la Poliția Municipiului Botoșani, se aflau în localitatea Albești, în apropierea unei secții de votare.

Doi soţi poliţişti se aflau în localitatea Albești, judeţul Mureş, când au observat o femeie care striga după ajutor.  Casa vecinei fusese cuprinsă de flăcări. Cei doi soţi nu au stat pe gânduri şi au pornit imediat la imobilul care ardea. Deoarece uşa era încuiată, polițistul a fost nevoit să spargă un geam, reușind astfel să pătrundă în interior, unde au găsit o femeie în vârstă de 53 de ani, întinsă pe podea, în stare de inconștiență.

Marian Pintilei a reușit să o scoată pe femeie din locuință și împreună cu soția sa i-au aplicat manevre de resuscitare, până la sosirea ambulanței. "Femeia fost transportată la spital, iar în prezent starea sa este bună. Felicitări soților Pintilei! Merită să îi cunoașteți!”, informează Poliţia Română care i-a felicitat pe Facebook pe cei doi soţi pentru gestul lor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel