Româncă, plecată cu Work & Travel în Spania, dezvăluie condițiile proaste în care trebuia să locuiască - VIDEO

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Româncă, plecată cu Work & Travel în Spania, dezvăluie condițiile proaste în care trebuia să locuiască - VIDEO / Foto: Tiktok
Româncă, plecată cu Work & Travel în Spania, dezvăluie condițiile proaste în care trebuia să locuiască - VIDEO / Foto: Tiktok

O revoltă în privința condițiilor de locuit pentru tinerii români care participă la programul Work and Travel din Mallorca, Spania, a izbucnit după ce o tânără a dezvăluit într-un clip video pe TikTok cât de murdară și nepotrivită era camera în care trebuia să locuiască.

Condițiile mizere dintr-o cazare din Mallorca, Spania din cadrul programului Work and Travel au stârnit indignare în rândul participanților la program.

Camera de la hotel, proiectată pentru a găzdui trei persoane, a fost prezentată în filmare ca având doar 16 metri pătrați, inclusiv baia. Spațiul util, fără baie, era echivalent cu dimensiunile celulelor pentru deținuți din România. În clip, tânăra a prezentat condițiile insalubre ale camerei, pornind de la dușul plin de rugină și murdărie, până la patul de sus care era susținut de un perete crăpat și murdar.

 

„Totul era extrem de scârbos”

 

"Aerul condiționat era plin de praf. Dacă îl porneam, nu inhalam decât praf. Totul era extrem de scârbos", a dezvăluit tânăra în videoclip.

Marginile paturilor erau afectate de rugină, aceasta devenind o problemă în special pentru uscarea hainelor după spălare. În plus, fetele au simțit că le lipsește intimitatea în cameră, având o singură fereastră care dădea către spălătoria hotelului, unde oamenii circulau constant.

De asemenea, fata susține că o persoană l-ar fi întrebat pe directorul hotelului dacă el ar face duș în acea baie mizerabilă, iar patronul a răspuns cu superioritate că nu. Acest lucru a indignat-o extrem pe tânără deoarece s-a simțit înjosită. 

„Noi nu suntem oameni pe care îi iei dintr-un mediu nefavorabil ca să lucrăm acolo. Suntem studenți cu studii și plătim oricum o sumă mare că sa ajungem acolo și merităm un loc curat.”, mai spune ea.

 

Postarea a strâns mii de aprecieri și comentarii

 

Reacția la videoclip a fost imediată, stârnind dezbaterea asupra condițiilor de muncă și trai ale tinerilor care participă la programul Work and Travel. Acest incident a adus în prim-plan nevoia de standarde mai ridicate pentru cazările oferite tinerilor în timpul programului lor de muncă în străinătate.

În timp ce organizatorii programului Work and Travel susțin că asigură locuri de cazare conforme cu standardele, acest caz evidențiază importanța monitorizării și reglementării stricte pentru a asigura că tinerii au condiții decente de trai și muncă în timpul șederii lor în străinătate.

 

@otishot

⚠️⚠️ sanatatea muncii who??

♬ sunet original - otishot

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel