Româncă, mama a șase copii, găsită moartă împreună cu fostul ei soț, în casa lor din Marea Britanie

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Româncă, mama a șase copii, găsită moartă împreună cu fostul ei soț, în casa lor din Marea Britanie / Foto ILUSTRATIV
Româncă, mama a șase copii, găsită moartă împreună cu fostul ei soț, în casa lor din Marea Britanie / Foto ILUSTRATIV

O tragedie cutremurătoare a lovit orașul Coventry din Marea Britanie, după ce o româncă, mamă devotată a șase copii și fostul ei soț tot de naționalitate română, au fost găsiți morți în casă.

Victima, Vicala Gheorghe, în vârstă de 49 de ani, a fost descoperită grav rănită în locuința sa de pe Caludon Road, Coventry, în timp ce fostul ei soț, Marian Gheorghe, în vârstă de 52 de ani, a fost găsit decedat la fața locului.

Se crede că Marian Gheorghe a înjunghiat-o mortal pe Vicala înainte de a-și pune capăt zilelor. Despre această tragedie, un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands a declarat: "Cei doi au fost parteneri de viață, iar săptămâna viitoare va avea loc o autopsie medico-legală post-mortem pentru a stabili cauzele morții", conform Daily Mail.

Poliția a menționat că nu se caută alte persoane în legătură cu acest incident și că investigațiile continuă în vederea stabilirii exacte a circumstanțelor care au condus la această tragedie.

Trei ambulanțe, doi ofițeri paramedici și mașina de terapie intensivă au fost trimise la fața locului.

 

Medicii au încercat să le salveze viața dar a fost prea târziu

 

Eforturile echipajelor de salvare au fost în zadar, deși acestea au intervenit rapid la fața locului. Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din West Midlands a relatat: "Bărbatul, care se afla în stare critică, a primit asistență vitală de bază de la colegii de poliție înainte ca personalul de pe ambulanță să preia comanda și să înceapă imediat să îi administreze asistență vitală avansată. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat mort la fața locului".

În același timp, Vicala Gheorghe a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar Coventry și Warwickshire, însă, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată.

Această tragedie a lăsat în urmă un uriaș gol emoțional pentru cei șase copii ai cuplului și pentru familiile lor. Oamenii sunt profund tulburați și trăiesc într-o stare de șoc și tristețe, iar gândurile și rugăciunile lor se îndreaptă către cei afectați de această teribilă pierdere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel