Româncă întoarsă din Italia, UCISĂ pe o trecere de pietoni din Târgoviște. 5 copii au rămas orfani

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă întoarsă recent din Italia, mamă a cinci copii, a murit în urma unui tragic accident rutier petrecut în seara zilei de sâmbătă, 24 aprilie 2021, pe strada Petru Cercel din Târgoviște. Femeia a fost lovită mortal de un tânăr șofer în timp ce traversa trecerea de pietoni. 

Cinci copii din Târgoviște își plâng cu disperare mama după ce biata femeie a fost ucisă de o mașină pe trecerea de pietoni. Zeci de minute au încercat medicii să o țină în viață, însă manevrele lor nu au dat rezultat.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fost audiat și este cercetat în stare de libertate.

Larisa se îndrepta sâmbătă seară spre casă de la serviciu. În momentul în care a traversat pe trecerea din pietoni o mașină sport a spulberat-o.

Un martor a sărit în ajutorul femeii de 33 de ani până să sosească ambulanța. Pentru victimă însă impactul s-a dovedit devastator. 

"Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator, cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac", a spus Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa, potrivit ȘtirilePROTV

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice

 

Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a încercat să o resusciteze pe femeie preț de 45 de minute. Din nefericire, în cele din urmă s-a văzut nevoit să îi declare decesul.

Șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Nu băuse, așa că a fost audiat imediat. Deja are pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpă însă este cercetat în libertate.

Bianca Iorga, sora victimei: ”Cu siguranță a mers tare, dacă nu mergea tare, îi rupea o mână, un picior. Are 5 copilași”.

 

Larisa avea un băiat și patru fete

 

Larisa avea un băiat de 14 ani și 4 fete. Aceștia au stat mai mult printre străini cât ea a fost plecată la muncă, în Italia.

Eduard Popa, iubitul victimei: ”Voia să ia copiii acasă, să îi creștem acasă, să nu mai stea prin străini”.

Femeia se angajase la o fabrică și avea o nouă relație.

Rudele șoferului susțin că acesta ar fi nevinovat și că pietonul ar fi apărut brusc înaintea autoturismului

Unchiul şoferului a declarat: "Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

larisa-elena-chiran-romanca-intoarsa-din-italia-ucisa-pe-trecerea-de-pietoni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel