Româncă însărcinată, recent întoarsă din Austria, găsită spânzurată de tată

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură aradon.ro
Sursa foto: captură aradon.ro

O tânără de doar 27 de ani și-a pus capăt zilelor  Aceasta a fost găsită spânzurată, într-o anexă din locuința părinților săi din Bistrița. Tânăra era însărcinată și tocmai se întorsese din Austria.

Macabra descoperire a fost făcută de tatăl tinerei de 27 de ani, ieri, la ora prânzului. Tânăra se spânzurase în anexa locuinței părinților săi din localitatea bistrițeană Nepos.

Deocamdată, nimeni nu ştie de ce a recurs la acest gest, mai ales că totul părea să meargă bine în viaţa acesteia. Era căsătorită de doi ani și era stabilită, împreună cu soțul ei, în Austria.

Tatăl tinerei a sunat la 112, iar medicii ajunși la fața locului au încercat să aplice manevre de resuscitare, însă nu au reușit să o salveze pe femeie.

„Ieri, ora 13:23, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că, în anexa unei locuințe din localitatea Nepos a fost găsită spânzurată o femeie. La fața locului au fost efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate, aceasta a decedat. A fost identificată ca fiind o tânără în vârstă de 27 de ani. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor, urmând a fi dispusă necropsia cadavrului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Deocamdată nu se cunosc motivele care au determinat-o pe viitoarea mămică să recurgă la acest gest extrem, polițiștii urmează să stabilească aceasta în urma anchetei. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru moarte suspectă iar rezultatele vor include și raportul medicilor legiști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel