Româncă, găsită carbonizată în casă. Focul ar fi pornit de la o candelă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Româncă, găsită carbonizată în casă. Focul ar fi pornit de la o candelă
Româncă, găsită carbonizată în casă. Focul ar fi pornit de la o candelă

Un incendiu a izbucnit, luni, într-o casă, situată pe strada Griviței, în municipiul Tulcea.  Potrivit ISU Tulcea, în jurul orei 12:35, pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112, produs la o casă din municipiul Tulcea, situat pe strada Griviței.

La sosirea salvatorilor, incendiul se manifesta într-un dormitor, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, iar în interior se afla o persoană carbonizată. Victima este o femeie, în vârstă de 96 de ani. Pompierii au lichidat prompt incendiul și au acționat pentru evacuarea fumului.

Conform sursei citate, în urma producerii evenimentului au fost afectate 3 încăperi( un dormitor, un hol și o bucătarie) și bunurile din interiorul acestora, fiind salvate casele învecinate.  La locul evenimentului au fost prezenți și lucrători din cadrul IPJ și IJJ Tulcea, scrie  romania24.ro.

La fața locului s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și 1 echipaj SAJ, cu medic. Cauza probabilă producerii incendiului este foc deschis în spații închise: o candelă sau lumânare a fost lăsată nesupravegheată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel