Româncă, fiică de milionar, ucisă cu sânge rece în propria casă. Manuela, victima unui plan pus la cale chiar de iubit. Detalii de ultimă oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Apar noi detalii în cazul Manuelei, fiica de milionar înjunghiată de zeci de ori într-un apartament dintr-un cartier rezidențial din Bragadiru. În vara anului trecut, Manuela a fost ucisă cu sânge rece de un prieten al iubitului ei secret, care nu a vrut altceva decât să îi fure mașina, un Range Rover de 90.000€.

În vârstă de 30 de ani, Manuela locuia într-un apartament de lux, care îi aparținea, dar în care l-a primit și pe Ionuț, un tânăr cu care a început o relație, după ce acesta a fost angajat să îi plimbe câinele.

Absolventă de Drept și fiică de milionar, Manuela a căzut victima unui plan pus la cale chiar de cel cu care se iubea de aproximativ doi ani, dar de care voia să se despartă, potrivit declarațiilor prietenelor sale. Mai mult, tânăra nu se afișa niciodată cu Ionuț.

Acesta din urmă a pus la cale un plan pentru a-i fura mașina, un Range Rover Velar în valoare de 90.000 de euro. La sfârșitul lunii iunie, iubitul Manuelei l-a adus în casă pe prietenul său și l-a lăsat cu tânăra de 30 de ani.

El a coborât să plimbe câinele și a lipsit din apartament timp de o oră. Când s-a întors, prietenul său nu mai era, iar Manuela zăcea într-o baltă de sânge, fiind înjunghiată de aproximativ 30 de ori.

 

A vrut să fure un Range Rover, dar a furat o bicicletă

 

În vârstă de 25 de ani, criminalul a încercat să fure autoturismul de lux al fetei, însă nu a știut să pornească mașina și s-a panicat. A furat o bicicletă și a pedalat până la Buftea, acolo unde a luat trenul și a fugit la mare.

Când a fost prins de polițiști, criminalul se afla în stațiunea Mamaia și încerca să vândă cu 400 de lei bicicleta. Mai mult, el avea un afiș pe care scria: "Ajutați-mă să ajung acasă".

În luna iulie, criminalul a luat un pumn de pastile și a murit înainte să fie condamnat de instanță pentru crima din vara anului trecut.

„Încarcerat în Penitenciarul Rahova și în așteptarea unei decizii a instanței după ce recunoscuse crima, Ionuţ Petrescu a murit la 1 iulie 2020 din cauza unei «intoxicaţii acute cu antidiabetice orale». El nu suferea de diabet. Ionuț L. este cercetat pentru complicitate la furt calificat într-un dosar disjuns", se arată într-o informare, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel