Româncă dispărută în Germania. Veronica plecase în vizită la copii: „Este mamă, bunică și soție, și ne dorim să o găsim cât mai repede“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă a dispărut în Germania, acolo unde se afla de câteva săptămâni, în vizită la copii. În ciuda nenumăratelor eforturi de a da de urma femeii, aceasta este de negăsit. Supărarea familiei femeii din Făgăraș este cu atât mai mare, cu cât, susține aceasta, poliția din Germania nu le-a acordat sprijin în căutarea mamei lor.

Veronica Ailenei a dispărut fără urmă din dată de 30 ianuarie. Făgărășeanca se află în Germania de la începutul lunii ianuarie, pentru a avea grijă de nepoțica să. Femeia a plecat de acasă, în dată de 30 ianuarie și de atunci nimeni nu știe nimic de ea.

Copiii au încercat toate mijloacele pentru a o găsi: au căutată-o în toată zona, au anunțat poliția, au luat legătura inclusiv cu Poliția de Frontieră, cu Consulatul General Român din Munchen, dar și cu Poliția din România, în cazul în care ar fi plecat spre țara noastră. Nu în ultimul rând, au făcut anunțuri pe rețeaua de socializare, pe grupurile românilor din Germania, dar și în România, au sunat la prieteni, cunoștințe din Făgăraș, însă fără succes.

„Poliția germană ne-a spus că nu este un caz grav“

 

Familia este însă supărată pentru că susține că poliția din Germania nu le acordă sprijin în găsirea femeii. Acțiunile de căutare  au fost făcute doar de familie și de voluntari,. „Noi, ca familia, a trebuit să facem un grup de căutare pe jos, dar și cu mașina, pentru că poliția germană ne-a spus că nu este un caz grav iar ei au și alte lucruri mai importante de făcut. Practic ne-au zis: căutați voi și ne anunțai dacă găsiți ceva, ceea ce nu mi se pare normal, pentru că dacă un german s-ar fi pierdut la noi în țară, s-ar fi făcut mai mult decât atâta“, a declarat nora femeii dispărute pentru fagarsaultau.ro.

Familia româncei speră că totuși cineva să o fi văzut și să-i ajute cu informații, pentru că mama să ajungă din nou acasă. „Veronica Ailenei a dispărut în dată de 30.01.2021. Când a plecat de acasă era îmbrăcată într-o geacă verde închis, cu pantaloni gri închis de trening și încălțări negre. Este mamă, bunică și soție, și ne dorim să o găsim cât mai repede cu putință. Ne este frică să nu se fi pierdut. Dacă cineva are informații va rugăm să ne contactați. Mulțumim. Locuim în zona Guglingen 74363, Ailenei Lăcrămioara: 015731617309 Gheorghe Ailenei: +49 157 31617310“, se arată în anunțul postat de nora făgărășencei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel