Româncă din Spania, acuzată că a furat un ceas de 15.000 de euro de la un șofer

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Româncă din Spania, acuzată că a furat un ceas de 15.000 de euro de la un șofer. Sursa - Pexels
Româncă din Spania, acuzată că a furat un ceas de 15.000 de euro de la un șofer. Sursa - Pexels

Un locuitor din Sant Vicenç de Montalt (Maresme) a raportat, vineri, 15 decembrie, furtul unui ceas evaluat la 15.000 de euro prin metoda distragerii atenției. Victima a fost abordată de o româncă, care a urcat apoi într-un vehicul care o aștepta.

Potrivit relatării victimei, evenimentele au avut loc pe strada Mediterráneo din orașul Montalparc, lângă autostrada N - II. Șoferul își parcase vehiculul când de el s-a apropiat de el o femeie, în jur de 30 de ani, „cu accent românesc”, care l-a întrebat dacă știe de vreun loc de muncă, scrie La Vanguardia.

Conversația a continuat și femeia a băgat mâna pe geam și l-a prins violent pe bărbat de încheietură, oferindu-i servicii sexuale. În cele din urmă, victima a reacționat și a împins-o pe femeia care a urcat într-o mașină care o aștepta. După câteva minute,  șoferul  și-a dat seama că îi lipsește ceasul, un Hublot Super B evaluat la 15.000 de euro, așa că a depus plângere la Mossos d'Esquadra.

Surse din poliție recunosc că Maresme nu este o regiune în care proliferează aceste tipuri de jaf, care tind să apară mai mult în marile aglomerări din Barcelona. Totuși, oamenii legii atrag atenția că presiunea poliției din marile metropole, în unele cazuri îi obligă pe infractori să se mute în orașe mai liniștite. 

Poliția catalană recunoaște că acești hoți sunt doar dedicați acestui tip de jaf și pot face parte și rețele bine organizate. În acest sens, nu exclud că s-au aflat în Sant Vicenç de Montalt și în Maresme „marcând” locuințe pentru a le ataca ulterior, după cum au afirmat unii martori ai evenimentului.

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din SPANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link:

-> https://chat.whatsapp.com/GS0fhMGHpuhLxn63v90nS4 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel