Româncă din Italia, ucisă de fiul pe care-l întreținea în România și care se droga din banii ei

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă plecată să muncească în Italia a fost ucisă de fiul ei. Tânărul în vârstă de 30 de ani se pare că se droga frecvent. 

Un tânăr de 30 de ani din comuna Baciu, județul Cluj, și-a ucis cu cruzime mama, care-l întreținea muncind în Italia. Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de luni, 22 martie 2021, în urma unor discuții aprinse, avute cel mai probabil pe fondul banilor.

Potrivit publicațiilor locale, criminalul era drogat și violent, iar acum se află în arest preventiv pentru 30 de zile.

„În data de 22.03.2021, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca au dispus începerea urmăririi penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de violență în familie în modalitatea omorului comis asupra unui membru de familie. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în cursul după-amiezii de 22.03.2021, în timp ce se afla în locuinţa comună cu a mamei sale, situată în com. Baciu, sat Baciu, jud. Cluj, inculpatul C.V.B.a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri tăietor-înțepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat transmis presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj.

Conform celor relatate de Cluj24.ro, numele bărbatului ar fi Culda Vlad Bogdan, iar vecinii familiei spun că este un consumator de droguri cu mari probleme din cauza acestei dependențe.

Sursele publicației Bună Ziua Cluj spun că mama sa muncea în Italia și îl întreținea, cumpărându-i inclusiv un apartament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel