Româncă, decapitată în Spania: Olandezul, care a ucis-o pe Alina și a aruncat-o la gunoi, riscă 25 de ani de închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Parchetul cere 25 de ani de închisoare pentru un olandez care și-a înjunghiat mortal partenera în Moraira, Spania. Victima este o româncă de 36 de ani. Bărbatul a înjunghiat-o, decapitat-o, apoi i-a înfășurat cadavrul într-o plapumă și a aruncat-o cu totul la gunoi. 

Evenimentele au avut loc în primele ore ale zilei de 16 februarie 2020, după ce inculpatul și victima s-au certat din gelozie.

Parchetul cere 25 de ani de închisoare pentru un olandez care va sta începând de mâine, luni, în boxa acuzaților în fața unui juriu popular pentru uciderea partenerei sale sentimentale, o româncă de 36 de ani, înjunghiind-o de 16 ori cu un cuțit de bucătărie înainte de a-i tăia gâtul în Moraira (Alicante), în 2020.

Acuzarea susține că, după comiterea crimei, inculpatul a înfășurat cadavrul acesteia într-o plapumă și l-a aruncat într-un tomberon situat într-un cartier de locuințe, unde a fost găsit de serviciul de colectare a gunoiului a doua zi.

Româncă, decapitată în Spania

 

Evenimentele au avut loc în primele ore ale zilei de 16 februarie 2020, după ce inculpatul și victima s-au certat din gelozie.

Potrivit declarației inițiale a procurorului, care va fi audiată în cadrul procesului de la Tribunalul Provincial din Alicante, disputa a luat naștere cu două zile înainte de atacul fatal, când acuzatul s-a întâlnit cu partenera sa într-un bar, unde era însoțită de un alt bărbat.

A doua zi, pe 16 februarie, inculpatul a mers la un alt bar din municipiu în căutarea partenerei sale, unde a găsit-o pe aceasta sărutându-se cu un alt bărbat.

Cei doi s-au luat la ceartă până când au ieșit împreună din local și au mers la biroul agenției imobiliare conduse de inculpat, unde acesta a profitat de faptul că ea intrase în baie pentru a lua un cuțit cu lama de 15 centimetri și a înjunghiat-o "prin surprindere", în spate, "eliminând capacitatea victimei de a reacționa și de a se apăra".

Olandezul, care a ucis-o pe Alina și a aruncat-o la gunoi, riscă 25 de ani de închisoare

 

Potrivit acuzării, femeia a reușit să se întoarcă, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe acuzat să continue să o înjunghie de până la 16 ori și, în cele din urmă, să îi taie gâtul.

În dimineața aceleiași zile, 16 februarie, bărbatul s-a întors la imobilul în care lăsase cadavrul, l-a învelit într-o pătură, l-a sigilat cu bandă adezivă și l-a acoperit din nou cu o plapumă pe care a legat-o cu o sfoară de nailon.

Apoi a curățat sângele și a lăsat cadavrul în birou până când, la primele ore ale dimineții zilei de 17, a încărcat cadavrul în mașina sa și l-a condus până la complexul rezidențial, unde l-a aruncat într-o pubelă de gunoi.

Parchetul solicită o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru inculpat ca responsabil de infracțiunea de omor și, în plus, propune ca acesta să fie obligat la plata a 12.000 de euro cu titlu de despăgubiri către mama victimei și a altor 100.000 de euro către fiul său, care are mai puțin de 14 ani, cu titlu de răspundere civilă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel