Româncă de 94 de ani cu COVID, surpriză uriașă pe patul de spital chiar de ziua ei: „Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Surpriză uriașă pentru o femeie internată la Spitalul Leţcani cu COVID-19, chiar în ziua în care a împlinit 94 de ani. Pacienta, care este în spital din 23 decembrie, a primit un tort.

Femeia care a împlinit 94 de ani, în timp ce era internată cu COVID-19 la Spitalul Lețcani, a primit cadou de la cadrele medicale un tort. Momentul în care cadrele medicale au intrat în salon cu tortul a fost publicat pe Facebook, iar imaginile au devenind virale. Asistentele și medicii i-au cântat femeii „La muţi ani” și i-au făcut urări din suflet.

„Să fiţi sănătoasă, să vă bucuraţi de fiecare zi pe care v-o dă Dumnezeu, că Dumnezeu v-a iubit şi vă iubeşte! Şi noi vă iubim! Sunteţi o drăguţă şi un exemplu!”, i-a spus un cadru medical femeii.

Sărbătorita este dintr-un centru de bătrâni din Iaşi și a fost internată de pe 23 decembrie, relatează Antena 3. În câteva zile aceasta va putea fi externată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel