Româncă de 92 de ani, violată în noaptea de Revelion, de un consătean

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 45 de ani din comuna botoşăneană Todireni a fost arestat, acuzat că a violat o săteancă de 92 de ani. Bărbatul a intrat peste ea în casă chiar în noaptea de Revelion. 

Sărbătorile au fost un coşmar pentru o femeie de 92 de ani din comuna botoşăneană Todireni. Femeia a fost violată chiar în noaptea de Revelion, de un consătean în vârstă de 45 de ani.  Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar magistraţii au admis propunerea organelor judiciare privind arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform probatoriului, bărbatul de 45 de ani, din Todireni, în noaptea de Revelion, aflat prin sat, s-a dus la locuinţa consătencei de 92 de ani. Aceasta locuia singură. Botoşăneanul a intrat în curte şi apoi în casă peste femeia care dormea, scrie adevarul.ro/

Speriată, bătrâna nu s-a mai putut apăra de bărbatul cu 47 de ani mai tânăr decât ea. Prin violenţă săteanul a obligat-o pe femeie la raporturi sexuale, după care s-a făcut nevăzut. A fost însă indentificat la scurt timp de poliţişti.  

Un caz asemănător a avut loc, în luna noiembrie, în județul Dolj, unde o femeie de 87 de ani a fost violată și jefuită de un tânăr.

 

Bătrână violată și talhărită de un tânăr în județul Dolj. Agresorul a fost arestat preventiv

 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rojişte, județul Dolj, a fost arestat preventiv după ce ar fi violat şi tâlhărit o bătrână care are 87 de ani.

Conform poliţiştilor, tânărul a intrat peste bătrână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, forţând-o să întrețină raporturi sexuale.

De asemenea, acesteia i-ar fi fost furată suma de 130 de lei. Tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, fiind predat persoanei vătămate. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile, relatează expresspress.ro.

O altă bătrână a fost atacată, legată și chinuită în propria casă, în Maramureș. Tragedia se întâmpla pe 15 noiembrie în localitatea Strâmtura, Maramureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel