Româncă, de 79 de ani, jefuită. Hotul care s-a dat drept angajat la gaze i-a luat toți banii din casă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Româncă, de 79 de ani, jefuită. Hotul care s-a dat drept angajat la gaze i-a luat toți banii din casă
Româncă, de 79 de ani, jefuită. Hotul care s-a dat drept angajat la gaze i-a luat toți banii din casă

O femeie, de 79 de ani, a fost jefuită de un bărbat de 34 de ani, care a pătruns în casa victimei sub pretextul că lucrează la o firmă de distribuţie a gazului metan. Profitând de un moment de neatenţie a bătrânei, i-a furat toţi banii din casă. 

Poliţiştii de investigaţii criminale l-au reţinut pe bărbat de 34 de ani, care a jefuit-o pe bătrâna de 79 de ani. Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău au fost sesizaţi sâmbătă, 4 decembrie, prin apel 112, de către un bărbat de 45 de ani, din localitate, despre faptul că, o persoană necunoscută i-a sustras vecinei sale bunuri din locuinţă.

”În baza sesizării, la faţa locului a fost dirijată o patrulă de siguranţă publică, care a identificat păgubita, o femeie de 79 de ani, care le-a declarat poliţiştilor că, în jurul orei 13,20, o persoană necunoscută ar fi bătut la uşa ei sub pretextul că lucrează la o firmă de distribuţie a gazului metan, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras o poşetă de pe o masă din locuinţă, în care se afla suma de 20.000 lei”, spun reprezentanţii IPJ Bacău.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bacău, iar vineri, 10 decembrie, au identificat un bărbat, de 34 de ani, din comuna băcăuană Orbeni, care ar fi păgubit-o pe bătrână, scrie adevarul.ro

 

Bătrână violată și jefuită de un tânăr în județul Dolj. Agresorul a fost arestat preventiv 

 

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Rojişte, județul Dolj, a fost arestat preventiv după ce, în luna noiembrie, ar fi violat şi tâlhărit o bătrână care are 87 de ani. Conform poliţiştilor, tânărul a intrat peste bătrână, în noaptea de sâmbătă spre duminică, forţând-o să întrețină raporturi sexuale.

De asemenea, acesteia i-ar fi fost furată suma de 130 de lei. Tânărul a fost identificat de poliţişti şi condus la sediul poliţiei pentru audieri. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70 %, fiind predat persoanei vătămate. În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Craiova, care a dispus arestare preventivă a acestuia pentru 30 de zile, relatează expresspress.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel