Româncă de 70 de ani, transportată la spital după ce s-ar fi autoincendiat

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

O femeie în vârstă de 70 de ani din comuna Lereşti, județul Argeș, a fost transportată la spital, joi seara, după ce s-ar fi autoincendiat.

O femeie în vârstă de 70 de ani din comuna argeşeană Lereşti a fost transportată la spital, joi seara, după ce s-ar fi autoincendiat, scrie Agerpres. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, principala ipoteză luată în calcul în acest caz este cea a unei tentative de sinucidere.

După ce a comis fapta, femeia a fost găsită conştientă şi a fost transportată la o unitate medicală, unde cadrele medicale i-au acordat îngrijirile necesare.

"Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ sunt la faţa locului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", informează IPJ Argeş, scrie Agerpres.

 

Sfârșit tragic pentru o femeie din Botoșani. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

 

Un caz la fel de tragic, a avut loc cu doar câteva zile în urmă, când o femeie în vârstă de 67 ani din localitatea Draxini, comuna Băluşeni, județul Botoșani  şi-a pierdut viaţa, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, femeia, care avea probleme locomotorii, a fost găsită decedată în momentul în care pompierii interveneau pentru stingerea incendiului. La faţa locului au ajuns Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Băluşeni, cu o autospeciala cu apă şi spumă, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spuma, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

"La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau mocnit bunurile din două camere. Întrucât existau informaţii că proprietara nu a reuşit să iasă din locuinţă deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată în interiorul casei", a afirmat Lupu. Oficialul ISU precizează că incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel