Româncă de 69 de ani, jefuită după ce a chemat acasă un bărbat abia cunoscut pe Facebook

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat de 63 de ani, din judeţul Galaţi, a fost reţinut de poliţiştii din Botoşani după ce a tâlhărit o femeie din judeţul Botoşani pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, bărbatul din Galaţi a mers la locuinţa femeii, iar apoi a legat-o de mobilierul din casă şi i-a furat bijuteriile, banii şi telefoanele.

"În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul ca, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuţii pe o reţea de socializare, victima ar fi convenit cu persoana bănuită să se întâlnească la locuinţa acesteia. Ulterior, îndata de 20 martie 2022, în timp ce aceştia se aflau în  locuinţa persoanei vătămate, o femeie, de 69 de ani, din comuna Broscăuţi, ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă şi ar fi imobilizat-o pe aceasta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuinţă. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuinţă mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile şi bani", a afirmat Nenişcu.

Percheziții pentru găsirea bunurilor furate de bărbat



Poliţiştii din Botoşani au pus în executare, joi, două mandate de percheziţie la sediul societăţii comerciale la care lucrează bărbatul şi care are sediul în judeţul Ilfov, precum şi la o locuinţă folosită de acesta, din comuna Şendriceni, fiind ridicate bunuri care interesează cauza.

Bărbatul de 63 de ani a fost depistat în judeţul Ilfov. El a fost ridicat de poliţiştii din Botoşani şi dus la audieri, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel