Româncă de 40 de ani, moartă după ce a născut acasă, fără supraveghere medicală. Trei copii au rămas ai nimănui

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Trei copii au rămas singuri pe lume după ce mama lor a murit la scurt timp după ce a născut acasă. Femeia de 40 de ani a ales să nască singură, fără niciun ajutor medical.  

Femeia, care își creștea singură cei doi băieți de 7 și 3 ani era din Fetești. Încă nu se știe din ce motive, ea a ales să aducă pe lume cel de-al treile copil singură, acasă, fără nicio supraveghere medicală, fiind părăsită și de soț. Femeia s-a stins la scurt timp după ce a venit pe lumea fetița sa. După ce i-a tăiat cordonul medical, aceasta s-a stins din cauza hemoragiei puternice.

Cel care a anunțat autoritățile a fost chiar fiul ei mai mare. Băiatul a sunat la 112 și a spus la telefon că mămica lor a murit. După localizarea apelului, un echipaj medical și unul de poliție au ajuns într-o garsonieră din Fetești, în seara de 9 ianuarie. Din păcate femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Citește și: Marea Britanie: Două familii de români, nenorocite de medicii aceluiași spital Basildon în decurs de câteva săptămâni

Cei trei copii au fost transportați la spital, unde au și rămas internați până se va stabili ce se va întâmpla cu ei. Cazul a fost preluat de către Protecția Copilului – DGASPC Ialomița, pentru a se vedea ce se poate face pentru cei trei frați orfani. Se pare că există o bunică din partea mamei, dar care a refuzat să îi ia în plasament, drept pentru care acum se caută alte soluții, potrivit ilnews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel