Un român e vedetă într-o localitate din Italia. Polițiștii l-au lăudat pentru gestul său

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a devenit vedetă într-o localitate din Italia, spiritul său civic atrăgându-i laude din partea agenților de poliție.

Presa din Italia scrie despre gestul unui român rezident în localitatea Ravenna, după ce bărbatul a înapoiat 100 de euro găsiți pe stradă. Sâmbătă, 21 decembrie, conaționalul nostru a dat dovadă de civism, după ce a găsit 100 de euro în apropierea unui bancomat, potrivit Ravenna Today. 

Fără să stea prea mult pe gânduri, omul a luat banii de pe jos și i-a predat agenților de la Poliția Municipală pentru a găsit proprietarul.

La scurt timp, oamenii legii au deslușit "cazul". Banii au fost pierduți de o femeie care tocmai făcuse o retragere de numerar de la bancomat. Ea a plecat de lângă aparat, însă nu a observat că cele două bancnote i-au căzut pe jos.

Aflat întâmplător în zonă, românul a observat cele două bancnote de 50 de euro pe jos, le-a luat și le-a predat imediat polițiștilor.

Polițiștii au reușit să găsească proprietara sumei pierdute și i-au înapoiat-o. Femeia i-a mulțumit bărbatului pentru gestul său, iar polițiștii l-au lăudat pentru gestul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel