Român ucis pe stradă la Milano

Mihai Dumitru |
Data publicării:

Un cetățean român și-a pierdut viața într-un spital din Milano în cursul nopții de joi spre vineri, după ce a fost atacat de o persoană rămasă deocamdată neideintificată.

Ediția online a cotidianului italian Corriere della Sera relatează despre decesul unui român pe o stradă din centrul orașului Milano. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a cărui indentitate nu a fost dezvăluită de autorități a fost lovit puternic în figură la ieșirea dintr-un bar de un agresor necunoscut care a reușit să fugă.

Hemoragie cerebrală severă

O ambulanță a sosit de urgență la locul incidentului de pe Via Padova, joi seară la ora 21:30, în urma unui apel la numărul de urgență 179 și l-a transportat pe român la spitalul San Raffaele, inițial crezându-se că a suferit leziuni ușoare.

Două ore mai târziu, medicii s-au luptat să-l salveze după instalarea unei puternice hemoragii cerebrale, însă au pronunțat decesul pacientului vineri la ora 01:30 (ora României 02:30). Presa italiană afirmă că românul ar fi avut antecedente penale.

Cel mai periculos cartier milanez

Via Padova este supranumită de localnici „Brooklyn” și are trista reputație de a fi una dintre cele mai periculoase ale orașului Milano, ai petrecându-se numeroase infracțiuni cu frecvență aproape zilnică. Este una dintre zonele orașului cu cea mai mare densitate de imigranți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel