Român ucis de un conațional, în Sicilia: Vasile a sfârșit în mâinile lui Dumitru, după o ceartă pentru cumpărături și curățenie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Dumitru Dolhoniuc, un român în vârstă de 45 de ani, a mărturisit că l-a ucis cu mâinile goale pe conaționalul său Vasile Romasc după o ceartă din motive stupide. Evenimentele s-au petrecut luni, în zona rurală din jurul localității Scoglitti, un cătun de pe litoral din Vittoria, în regiunea Ragusa.

O ceartă banală legată de cumpărături și treburi casnice s-a transformat într-o crimă brutală. S-a întâmplat luni seară la Scoglitti, un sat de la malul mării din Vittoria, în apropiere de Ragusa, unde un bărbat de naționalitate română a fost bătut și ucis de unul dintre compatrioții săi. Cei doi locuiau în aceeași casă împreună cu alți muncitori, toți lucrând la fermele din zonă.

Vezi si: Român ucis în Sicilia. Autorul, un alt român, a mărturisit fapta

Crima a fost comisă la capătul unei altercații violente. Ucigașul, care a fost reținut, a mărturisit. Arestarea, efectuată de carabinierii comandamentului provincial Ragusa, a fost emisă de Procuratura Generală în legătură cu uciderea lui Vasile Romasc, în vârstă de 43 de ani. Suspectul, care a mărturisit, este compatriotul său Dumitru Dolhoniuc, în vârstă de 45 de ani, care trebuie să răspundă acum la acuzația de omor. El a fost transferat la închisoare.

Român ucis de un conațional, în Sicilia: Vasile a sfârșit în mâinile lui Dumitru, după o ceartă pentru cumpărături și curățenie

 

Crima, așa cum a fost reconstituită de către Forțele Armate, a fost comisă într-o casă de la țară ocupată de cinci colegi de casă, toți români, și ar fi fost rezultatul unei certuri pe marginea unor chestiuni banale legate de treburile casnice și de procurarea de produse alimentare.

Dumitru Dolhoniuc, în vârstă de 45 de ani, a recunoscut imediat crima, declarând că ar fi atacat victima, lovind-o violent și repetat, cu mâinile goale, în zona capului și a corpului, provocându-i moartea. Persoanele prezente au confirmat în mod substanțial versiunea evenimentelor reconstituită de către militari. Parchetul a dispus efectuarea autopsiei cadavrului de către un medic legist.

 

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel