Român, tras pe dreapta pe autostrada în Germania: șoferul a dat bani polițiștilor și a scăpat de închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, tras pe dreapta pe autostrada în Germania, șoferul a dat bani polițiștilor și a scăpat de închisoare. Sursa  - pexels.com
Român, tras pe dreapta pe autostrada în Germania, șoferul a dat bani polițiștilor și a scăpat de închisoare. Sursa - pexels.com

Un român, în vârstă de 37 de ani, căutat în baza unui mandat de arestare pe A96, a fost oprit de polițiști  între Wangen și Leutkirch. 

Pe A 96 între Wangen im Allgäu și Leutkirch, ofițerii de la Secția Federală de Poliție Friedrichshafen au depistat un român care era căutat în baza unui mandat de arestare. În acest fel, românul a mai putut evita pedeapsa cu închisoarea.

Joia trecută, 11 ianuarie, la scurt timp după miezul nopții, o patrulă de la Secția Federală de Poliție Friedrichshafen a oprit un bărbat de 37 de ani pe A 96 la ieșirea Kißlegg. Ofițerii au descoperit că pe numele românului fusese emis un mandat de arestare. Parchetul Ulm îl căuta pe cetăţeanul român din decembrie 2021. Judecătoria Ulm îl condamnase anterior la o amendă de 930 de euro în vara anului 2021 pentru deturnare de bani. După ce a plătit suma pe care o datora, românul care locuia în Elveția și-a putut continua călătoria, scrie schwaebische.dr.

Reamintim că alți trei români au fugit din mașina cu care circulau atunci când au fost opriți de polițiști în Germania.

 

Doi români au evadat după o urmărire ca-n filme Germania: Al treia conațional a fost arestat, iar mașina furată din Italia - confiscată

 

O mașină care circula, luni, 11 decembrie, în jurul orei 11:53, cu viteză excesivă pe autostrada 264, lângă Euskirchen a fost urmărită de polițiștii federali. Vehiculul a fost tras pe dreapta de polițiști în zona nodului rutier Jülich din Euskirchen.

Cu toate acestea, șoferul a ignorat semnele de oprire ale polițiștilor și a continuat să conducă mașina spre Weilerswist. În cele din urmă, șoferul a condus mașina pe o stradă laterală din Weilerswist.

Trei bărbați au fugit apoi din mașină peste șinele de cale ferată în direcția zonei industriale Weilerswist. Pe baza informațiilor de la martori și a înregistrărilor camerelor, o persoană care s-a schimbat hainele în timp ce fugea a fost găsită și arestată temporar. Este vorba despre șoferul autoturismului român, în vârstă de 27 de ani. Pe lângă o cantitate mică de narcotice, bărbatul mai avea la el și zeci de mii de euro cash. În timpul evadării, ceilalți doi bărbați au aruncat diverse genți care conțineau smartphone-uri și tablete, scrie aktuell.meinestadt.de. 

O inspecție a vehiculului a relevat că acesta a fost furat din Italia. Autoturismul, narcoticele și tabletele și telefoanele mobile găsite au fost ridicate.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel