Doi români au evadat după o urmărire ca-n filme Germania: Al treia conațional a fost arestat, iar mașina furată din Italia - confiscată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Doi români au evadat după o urmărire ca-n filme Germania. Al treia conațional a fost arestat, iar mașina furată din Italia - confiscată. Sursa - Pexels
Doi români au evadat după o urmărire ca-n filme Germania. Al treia conațional a fost arestat, iar mașina furată din Italia - confiscată. Sursa - Pexels

O mașină care circula, luni, 11 decembrie, în jurul orei 11:53, cu viteză excesivă pe autostrada 264, lângă Euskirchen a fost urmărită de polițiștii federali. Vehiculul a fost tras pe dreapta de polițiști în zona nodului rutier Jülich din Euskirchen.

Cu toate acestea, șoferul a ignorat semnele de oprire ale polițiștilor și a continuat să conducă mașina spre Weilerswist. În cele din urmă, șoferul a condus mașina pe o stradă laterală din Weilerswist.

Trei bărbați au fugit apoi din mașină peste șinele de cale ferată în direcția zonei industriale Weilerswist. Pe baza informațiilor de la martori și a înregistrărilor camerelor, o persoană care s-a schimbat hainele în timp ce fugea a fost găsită și arestată temporar. Este vorba despre șoferul autoturismului român, în vârstă de 27 de ani. Pe lângă o cantitate mică de narcotice, bărbatul mai avea la el și zeci de mii de euro cash. În timpul evadării, ceilalți doi bărbați au aruncat diverse genți care conțineau smartphone-uri și tablete, scrie aktuell.meinestadt.de. 

O inspecție a vehiculului a relevat că acesta a fost furat din Italia. Autoturismul, narcoticele și tabletele și telefoanele mobile găsite au fost ridicate.

 

Șoferul român, testat pozitiv la consumul de droguri

 

Tânărului în vârstă de 27 de ani i s-a făcut un test antidrog voluntar la secția de poliție, care a avut un rezultat pozitiv. Din acest motiv, bărbatului i s-a recoltat o probă de sânge. Un câine polițist a fost de asemenea trimis pentru a ajuta la căutarea oamenilor și a bunurilor furate. 

Ceilalți doi  bărbați au în jur de 30-30 de ani, erau îmbrăcați în haine închise la culoare, adidași albi. Ambii au părul negru și barbă. Cei care i-au văzut sunt rugați să anunțe Autoritatea raională de poliție Euskirchen

Au fost depuse plângeri privind furt, conducere fără permis, organizarea sau desfășurarea unei curse neautorizate de autovehicule și consum de droguri. 

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel