Român salvat, de pe o insulă din Portugalia, după ce și-a rupt piciorul în toiul nopții, la pescuit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter.  REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIG
Pope Francis looks on as he arrives to lead the weekly general audience in Saint Peter's Square at the Vatican March 27, 2013. Holy Week is celebrated in many Christian traditions during the week before Easter. REUTERS/Tony Gentile (VATICAN - Tags: RELIGION)

Un bărbat în vârstă de 44 de ani, de naționalitate română, a fost salvat de Bombeiros Voluntários de Tavira în localitatea Quatro Águas și apoi transportat la spital, după ce și-a fracturat piciorl în creierii nopții, când se afla la pescuit.

Un pescar de agrement a fost salvat în această dimineață în zona barului Tavira, pe insula Cabanas, după ce și-ar fi fracturat un picior în timp ce practica pescuitul cu musca.

Alerta a fost dată la ora 3.13 dimineața, prin intermediul Centrului de coordonare a căutărilor și salvării din Lisabona (MRCC Lisabona), informând că "un bărbat cu o fractură deschisă avea nevoie de asistență și, în consecință, de extragerea de la fața locului", se arată într-o notă a Autorității Maritime Naționale.

La fața locului au fost prezente elemente ale Comandamentului local al Poliției Maritime Tavira și ale Stației de Salvare Tavira.

La sosire, s-a constatat că victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani de naționalitate română, fusese salvată de către Bombeiros Voluntários de Tavira în localitatea Quatro Águas, "unde așteptau elemente ale INEM care au asistat și transportat victima la o unitate spitalicească".

Comandamentul local al poliției maritime din Tavira s-a ocupat de acest eveniment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel