Român, reținut după ce a primit din Spania un colet cu 10 kg de cannabis

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat a fost prins de către anchetatorii din Buzău cu zece kilograme de cannabis. Drogurile erau trimise din Spania, fiind ascunse într-un colet, printre alimente şi pachete de cafea.

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, a fost prins de către anchetatorii din Buzău cu zece kilograme de cannabis. Drogurile erau ascunse într-un colet, printre alimente şi pachete de cafea. În total, bărbatul din Buzău a fost prins cu zece kilograme de cannabis. Ulterior, acesta a susținut că a primit drogurile de la cineva din Spania printr-o firmă de curierat.

Totodată, potrivit anchetatorilor, drogurile descoperite au fost ascunse într-un colet, printre alimente inclusiv pachete de cafea, şi au fost trimise din Spania, la punctul de lucru al unei firme de transport internaţional din municipiul Buzău.

De asemenea, se pare că barbatul nu era domiciliat în Buzău, ci a venit în oraș special pentru a ridica drogurile din Spania. Din nefericire pentru el, a fost interceptat de către polițiștii DIICOT din Buzău.

 

În urma cercetărilor, polițiștii au descoperit zece kilograme de cannabis, provenite din Spania

 

„În urma controlului, poliţiştii au descoperit, disimulate printre diverse bunuri, pachete cu materie vegetală, cannabis, în greutate de 10,2 kg.  Din cercetări a reieşit că pachetul ar fi fost expediat pe ruta Spania-România şi livrat la punctul de lucru al unei firme de transport internaţional din municipiul Buzău, de unde urma să fie ridicat de către bărbat. De asemenea, a fost controlat autoturismul persoanei în cauză, fiind descoperite mai multe resturi de materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv",  transmite, vineri, 12 noiembrie, IPJ Buzău.   

Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 29 de ani, locuia în Brăila. Ulterior, s-au organziat trei percheziţii în locaţii din Brăila la adrese frecventate de traficantul de 29 de ani, după care acesta a fost adus la Buzău pentru audieri în acest caz.

În urma audierilor la care acesta a fost supus, polițiștii au hotărât să îl rețină pe tânărul în vârstă de 29 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel