ROMÂN, reţinut de poliţie. A încercat să violeze o femeie impiegat într-o staţie CFR

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”
Şeful ANPC critică starea de curățenie din trenurile CFR. „Mi-ar fi plăcut un protest şi în legătură cu igenizarea vagoanelor”

Un tânăr a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti, pe bază de ordonanţă, după ce a încercat să violeze o femeie impiegat în Staţia CFR Iveşti, se arată într-o informare transmisă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi incendiat biroul impiegatului de mişcare din Staţia CFR Iveşti şi ar fi încercat să întreţină, prin violenţă, raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 ani.

În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 ani, din comuna Iveşti.

Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere, urmând a fi prezentat instanţei competente, cu propunere de arestare preventivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel