Român, rănit după a căzut cu parapanta în județul Prahova

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român, rănit după a căzut cu parapanta în județul Prahova
Român, rănit după a căzut cu parapanta în județul Prahova

Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova intervin pentru salvarea unui bărbat care a căzut cu parapanta.

Accidentul s-a petrecut, azi, în jurul orelor 12.00.  Bărbatul care a căzut cu parapanta are 54 de ani. Acesta a fost rănit la picioare, a primit primul ajutor la faţa locului şi urmează să fie transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti. 

Se pare că acesta nu a mai putut controla parapanta din cauza vântului care suflă în rafale. ”Din informaţiile apelantului, bărbatul este conştient şi prezintă fracturi la membrele inferioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.  La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor.  

”Misiune contra cronometru pentru salvarea unui bărbat de 54 de ani care se dădea cu parapanta în localitatea Gura Vadului.Din primele informații se pare ca acesta a fost purtat de o rafala de vânt, s-a răsucit și a căzut pe un deal stâncos. Echipajele de salvatori au ajuns rapid la victima, a fost stabilizată și transportată la spital in condiții de siguranță”, au transmis reprezentanții ISU Prahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel