Accident violent, cu români, în Prahova. Două mașini s-au ciocnit frontal. Patru răniți au ajuns la spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
accident_rutier_grav_prahova
accident_rutier_grav_prahova

Un accident rutier s-a produs, în această seară, pe DJ 100 C, iar în eveniment au fost implicate două auto, care se deplasau pe direcția Mizil spre Fulga.  În urma impactului, una dintre mașini s-a răsturnat, iar patru femei au necesitat transportul la spital. Imagini la finalul textului.

 

 

Una dintre mașini era conduse de o femeie în vârstă de 36 de ani, iar la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat în vârstă de 29 de ani. Evenimentul rutier s-a soldat cu rănirea a patru femei, care au necesitat transportul la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Astfel, potrivit SAJ Prahova, una dintre victime, o femeie în vârstă de 51 de ani, prezenta un traumatism cranio-cerebral, un hematom pariental și un traumatism hemitorace anterior stâng, relatează observatorulph.ro.

O a doua victimă, o femeie în vârstă de 48 de ani, prezenta traumatism la coloană și traumatism toracic. Cea de a treia victimă, o tânără în vârstă de 23 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral și plagă frontală, iar cea de a patra victimă, o tânără în vârstă de 24 de ani, prezenta traumatism coloană lombară și fractură la clavicula stângă. Alte trei persoane, respectiv doi tineri în vârstă de 28 de ani, respectiv 29 de ani, precum și o femeie în vârstă de 35 de ani, au refuzat transportul la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel