Român, prins la graniță. Voia să iasă din țară cu ITP-ul modificat din pix 

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Un român a fost prins la vamă, după ce a modificat data expirării ITP-ului cu pixul. 

Un cetăţean român în vârstă de 31 de ani este cercetat penal pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals după ce a fost depistat de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încerca să iasă din ţară, prin PTF Giurgiu, cu un autoturism al cărui certificat de înmatriculare era modificat.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean român, în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în România. În urma examinării documentelor prezentate, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că în certificatul de înmatriculare inspecţia tehnică era modificată', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, fapte prevăzute de art. 320 şi art.323 din Codul Penal, iar certificatul de înmatriculare al autoturismului a fost reţinut pe bază de dovadă în vederea continuării cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel