Român prins de poliție cu documente false. Tânărul se dădea drept invalid pentru a câștiga bani

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Român prins de poliție cu documente false. Tânărul se dădea drept invalid pentru a câștiga bani
Român prins de poliție cu documente false. Tânărul se dădea drept invalid pentru a câștiga bani

Un român s-a prefăcut că este invalid pentru a primi bani de la oameni, într-un centru comercial din Italia, dar a sfârșit reclamat pentru înșelăciune. 

Un cetățean român în vârstă de 25 de ani a fost pus sub acuzare după ce a fost prins prefăcându-se că este invalid pentru a obține bani. Sâmbătă, 25 februarie, unii clienți care părăseau centrul comercial Friuli din Tavagnacco au raportat poliției comportamentul tânărului.

 

Român prins că cerșea bani susținând că este invalid



Tânărul de 25 de ani a cerut bani prefăcându-se că este invalid și arătând documente false care atestă presupusa sa stare. Cu toate acestea, când carabinierii din Udine au intervenit la fața locului, i-au descoperit înșelătoria.

După verificarea falsității documentelor, carabinierii au strâns mărturiile clienților care donaseră bani tânărului, care va fi reclamat pentru înșelăciune, conform presei din Italia.

Nu este singurul român problematic din aceste zile. Un alt conațional a devenit agresiv după ce a consumat prea mult alcool.

Vezi și: Tânăr român, arestat după ce a dat năvala în service-urile din Italia

 

Un român violent și beat a fost dus la spital de poliție


Un tânăr de 24 de ani de origine română a fost semnalat în weekend la Piossasco pentru că a lovit cu pumnii și picioarele mai multe mașini parcate în timp ce mergea complet beat. Unii locuitori au semnalat situația, atrași de zgomotul venit de pe stradă.

Carabinierii au ajuns la fața locului și au găsit subiectul întins la pământ, printre mașinile parcate pe care acesta le-a lovit cu pumnul și picioarele. De asemenea, a creat unele probleme bărbaților din Arma, după ce au ajuns să constate ce s-a întâmplat.

Odată liniștit, a fost dus la spitalul San Luigi pentru îngrijiri. După verificările obișnuite a fost avertizat de poliție, conform presei străine.

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel